Počet záznamů: 1  

Non-Iris Occlusions Detection

  1. 1.
    SYSNO ASEP0397243
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevNon-Iris Occlusions Detection
    Tvůrce(i) Haindl, Michal (UTIA-B) RID, ORCID
    Krupička, Mikuláš (UTIA-B) RID
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.Biometrics: Theory, Applications and Systems (BTAS), 2013. - Piscataway : IEEE, 2013 - ISBN 978-1-4799-0527-0
    Rozsah strans. 1-6
    Poč.str.6 s.
    Forma vydáníNosič - C
    AkceThe IEEE Sixth International Conference on Biometrics: Theory, Applications, and Systems (BTAS 2013)
    Datum konání29.09.2013-02.10.2013
    Místo konáníWashington DC
    ZeměUS - Spojené státy americké
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovairis recognition ; iris occlusion
    Vědní obor RIVBD - Teorie informace
    CEPGAP103/11/0335 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA102/08/0593 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUTIA-B - RVO:67985556
    UT WOS000336080600044
    DOI10.1109/BTAS.2013.6712729
    AnotaceThe prerequisite for the accurate iris recognition is to detect all iris occlusions which would otherwise confuse a recognition method and impair its recognition rate. This paper presents a fast multispectral eyelid, eyelash, and reflection detection method based on the underlying three-dimensional spatial probabilistic textural model. The model first adaptively learns its parameters on the flawless iris texture part and subsequently checks for non iris occlusions using the recursive prediction analysis. We provide colour iris occlusion detection results that indicate the advantages of the proposed method and compare it with 97 recent Noisy Iris Challenge Evaluation algorithms.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.