Počet záznamů: 1  

Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings

  1. 1.
    SYSNO0319506
    NázevRheological and Sensory Properties of Salad Dressings
    Překlad názvuReologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Morávková, T. (CZ)
    Šedivá, A. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CS1)
    Zdroj.dok. Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. S. 189-189. - Bratislava : Slovak society of chemical engineering, 2008
    Konference International Conference of SSCHE /35./, Tatranské Matliare, 26.05.2008-30.05.2008
    Druh dok.Abstrakt
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.SK
    Klíč.slova psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0168630
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.