Počet záznamů: 1
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings
- 1.
SYSNO 0319506 Název Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings Překlad názvu Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
Morávková, T. (CZ)
Šedivá, A. (CZ)
Panovská, Z. (CZ)
Pokorný, J. (CS1)Zdroj.dok. Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. S. 189-189. - Bratislava : Slovak society of chemical engineering, 2008 Konference International Conference of SSCHE /35./, Tatranské Matliare, 26.05.2008-30.05.2008 Druh dok. Abstrakt Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. SK Klíč.slova psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0168630
Počet záznamů: 1