Počet záznamů: 1  

Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings

  1. 1.
    SYSNO ASEP0319506
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevRheological and Sensory Properties of Salad Dressings
    Překlad názvuReologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Morávková, T. (CZ)
    Šedivá, A. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CS1)
    Zdroj.dok.Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. - Bratislava : Slovak society of chemical engineering, 2008 - ISBN 978-80-227-2903-1
    S. 189-189
    Poč.str.1 s.
    AkceInternational Conference of SSCHE /35./
    Datum konání26.05.2008-30.05.2008
    Místo konáníTatranské Matliare
    ZeměSK - Slovensko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SK - Slovensko
    Klíč. slovapsychorheology ; food dressing ; rheological analysis ; sensory analysis
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEPIAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    AnotaceFive type of dressings were studied. Psychorheological relations were very rare. Different dressings behave differently, so that a generalization of relationships is possible only in special cases, for instance between thixotropy and viscosity perceived after ingesting the sample in the mouth or between thixotropy and flavour.
    PracovištěÚstav pro hydrodynamiku
    KontaktSoňa Hnilicová, hnilicova@ih.cas.cz, Tel.: 233 109 003
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.