Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings
1.
SYSNO ASEP
0319506
Druh ASEP
A - Abstrakt
Zařazení RIV
Záznam nebyl označen do RIV
Zařazení RIV
Není vybrán druh dokumentu
Název
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings
Překlad názvu
Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků
Tvůrce(i)
Štern, Petr (UH-J) Morávková, T. (CZ) Šedivá, A. (CZ) Panovská, Z. (CZ) Pokorný, J. (CS1)
Zdroj.dok.
Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. - Bratislava : Slovak society of chemical engineering, 2008
- ISBN 978-80-227-2903-1
S. 189-189
Five type of dressings were studied. Psychorheological relations were very rare. Different dressings behave differently, so that a generalization of relationships is possible only in special cases, for instance between thixotropy and viscosity perceived after ingesting the sample in the mouth or between thixotropy and flavour.