Počet záznamů: 1  

Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings

  1. SYS0319506
    LBL
      
    02000^^^^^2200337^^^450
    005
      
    20240103191140.7
    100
      
    $a 20090120d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0319505 $1 010 $a 978-80-227-2903-1 $1 200 1 $a Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE $v S. 189-189 $1 210 $a Bratislava $c Slovak society of chemical engineering $d 2008
    541
    1-
    $a Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků $z cze
    610
    0-
    $a psychorheology
    610
    0-
    $a food dressing
    610
    0-
    $a rheological analysis
    610
    0-
    $a sensory analysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0237019 $a Morávková $b T. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022428 $a Šedivá $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0210548 $a Pokorný $b J. $y CS1 $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.