Počet záznamů: 1
Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings
SYS 0319506 LBL 02000^^^^^2200337^^^450 005 20240103191140.7 100 $a 20090120d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a SK 200 1-
$a Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings 215 $a 1 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0319505 $1 010 $a 978-80-227-2903-1 $1 200 1 $a Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE $v S. 189-189 $1 210 $a Bratislava $c Slovak society of chemical engineering $d 2008 541 1-
$a Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků $z cze 610 0-
$a psychorheology 610 0-
$a food dressing 610 0-
$a rheological analysis 610 0-
$a sensory analysis 700 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0237019 $a Morávková $b T. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0022428 $a Šedivá $b A. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0210548 $a Pokorný $b J. $y CS1 $4 070
Počet záznamů: 1