Počet záznamů: 1  

Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips

  1. 1.
    SYSNO0462512
    NázevMusts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips
    Tvůrce(i) Novotná, P. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Híc, P. (CZ)
    Balík, J. (CZ)
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Strohalm, J. (CZ)
    Houška, M. (CZ)
    Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 34, č. 4 (2016), s. 318-324. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant QJ1210258 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    Institucionální podporaRVO:67179843 - RVO:67179843
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova enrichment of must * HMR * CONI * antioxidant activity determined by FRAP * total polyphenol concentration * sensory evaluation
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0261959
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.