Počet záznamů: 1
Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips
- 1.
SYSNO 0462512 Název Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips Tvůrce(i) Novotná, P. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Híc, P. (CZ)
Balík, J. (CZ)
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Strohalm, J. (CZ)
Houška, M. (CZ)Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 34, č. 4 (2016), s. 318-324. - : Czech Academy of Agricultural Sciences Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant QJ1210258 GA MZe - Ministerstvo zemědělství Institucionální podpora RVO:67179843 - RVO:67179843 Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova enrichment of must * HMR * CONI * antioxidant activity determined by FRAP * total polyphenol concentration * sensory evaluation Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0261959
Počet záznamů: 1