Počet záznamů: 1
Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips
- 1.0462512 - ÚVGZ 2017 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Novotná, P. - Tříska, Jan - Híc, P. - Balík, J. - Vrchotová, Naděžda - Strohalm, J. - Houška, M.
Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 34, č. 4 (2016), s. 318-324. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: enrichment of must * HMR * CONI * antioxidant activity determined by FRAP * total polyphenol concentration * sensory evaluation
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.787, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261959
Počet záznamů: 1