Počet záznamů: 1
Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips
SYS 0462512 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103212602.1 014 $a 84985945766 $2 SCOPUS 014 $a 000383113000005 $2 WOS 017 $a 10.17221/478/2015-CJFS $2 DOI 100 $a 20160913d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a CZ 200 1-
$a Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips 215 $a 7 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 34, č. 4 (2016), s. 318-324 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences 610 $a enrichment of must 610 $a HMR 610 $a CONI 610 $a antioxidant activity determined by FRAP 610 $a total polyphenol concentration 610 $a sensory evaluation 700 -1
$3 cav_un_auth*0019990 $a Novotná $b P. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0253506 $a Híc $b P. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0016694 $a Strohalm $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0014889 $a Houška $b M. $y CZ
Počet záznamů: 1