Počet záznamů: 1  

Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips

  1. SYS0462512
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103212602.1
    014
      
    $a 84985945766 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000383113000005 $2 WOS
    017
      
    $a 10.17221/478/2015-CJFS $2 DOI
    100
      
    $a 20160913d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Musts with an Increased Content of Lignans from Added Spruce Knot Chips
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 34, č. 4 (2016), s. 318-324 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences
    610
      
    $a enrichment of must
    610
      
    $a HMR
    610
      
    $a CONI
    610
      
    $a antioxidant activity determined by FRAP
    610
      
    $a total polyphenol concentration
    610
      
    $a sensory evaluation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0019990 $a Novotná $b P. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0253506 $a Híc $b P. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016899 $a Balík $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016694 $a Strohalm $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014889 $a Houška $b M. $y CZ
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.