Počet záznamů: 1  

Stanovení fyzikálně - mechanických a geotechnických vlastností hornin - vzorek odebraný z nástřelu spojovacího překopu BZ-XIIJ

  1. 1.
    SYSNO ASEP0425617
    Druh ASEPV - Výzkumná zpráva
    Zařazení RIVV – výzkumná zpráva
    NázevStanovení fyzikálně - mechanických a geotechnických vlastností hornin - vzorek odebraný z nástřelu spojovacího překopu BZ-XIIJ
    Překlad názvuDetermination of physico-mechanical and geotechnical properties of rocks - a sample taken from initial blasting of connecting crosscut BZ-XIIJ
    Tvůrce(i) Souček, Kamil (UGN-S) RID, ORCID
    Vavro, Martin (UGN-S) RID, ORCID
    Vavro, Leona (UGN-S) RID
    Georgiovská, Lucie (UGN-S)
    Celkový počet autorů4
    Vyd. údajeOstrava: DIAMO, s.p., Stráž pod Ralskem, odštěpný závod GEAM, 2013
    Poč.str.25 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaphysical-chemical properties of rocks ; geotechnical properties of rocks ; petrography
    Vědní obor RIVDH - Báňský průmysl vč. těžby a zpracování uhlí
    Další zdrojjiné veřejné zdroje
    AnotaceVe zprávě je uveden makroskopický a mikroskopický popis a jsou prezentovány výsledky stanovení fyzikálně-mechanických a geotechnických vlastností vzorku horniny, odebraného z úvodního nástřelu spojovacího překopu BZ-XIIJ. Překop BZ-XIIJ je ražen pro účely vybudování podzemního výzkumného pracoviště (PVP) Bukov.
    Překlad anotaceMacroscopic description, microscopic analysis and results of assessment of physico-mechanical and geotechnical properties of a rock sample taken from initial blasting of connecting crosscut BZ-XIIJ are presented in the research report. The crosscut BZ-XIIJ is driven for the purpose of construction of the underground research laboratory (URL) Bukov.
    PracovištěÚstav geoniky
    KontaktLucie Gurková, lucie.gurkova@ugn.cas.cz, Tel.: 596 979 354
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.