Počet záznamů: 1  

The Influence of Preparation Variables on the Performance of Pd/Al2O3 Catalyst in the Hydrogenation of 1,3-butadiene: Building a Basis for Reproducible Catalyst Synthesis

  1. SYS0083500
    LBL
      
    00906^^^^^2200217^^^450
    005
      
    20240103184238.7
    014
      
    $a 000246754200004 $2 WOS
    014
      
    $a 34047177019 $2 SCOPUS
    017
    7-
    $a 10.1016/j.apcata.2007.01.045 $2 DOI
    100
      
    $a 20070618d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a The Influence of Preparation Variables on the Performance of Pd/Al2O3 Catalyst in the Hydrogenation of 1,3-butadiene: Building a Basis for Reproducible Catalyst Synthesis
    215
      
    $a 13 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256154 $1 011 $a 0926-860X $e 1873-3875 $1 200 1 $a Applied Catalysis A - General $v Roč. 323, - (2007), s. 25-37 $1 210 $c ELSEVIER SCIENCE BV
    541
    1-
    $a Vliv proměnných charakterizujících přípravu katalyzátoru Pd/Al2O3 na jeho působení při hydrogenaci 1,3-butadienu: Budování základu pro reprodukovatelnou syntézu katalyztorů $z cze
    610
    0-
    $a Pd/Al2O3
    610
    0-
    $a butadiene hydrogenation
    610
    0-
    $a preparation variables
    610
    0-
    $a experimental design
    610
    0-
    $a high-throughput experimentation
    610
    0-
    $a regression tree
    610
    0-
    $a reproducibility of chemical recipes
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0215478 $a Čukić $b T. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0228228 $a Kraehnert $b R. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0100761 $a Holeňa $b Martin $p UIVT-O $w Department of Machine Learning $T Ústav informatiky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0219694 $a Herein $b D. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0219693 $a Linke $b D. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0219695 $a Dingerdissen $b U. $y DE $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.