Počet záznamů: 1  

Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz

  1. SYS0053880
    LBL
      
    01754^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103183646.5
    100
      
    $a 20070531d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0082410 $1 011 $a 0009-2770 $e 1213-7103 $1 200 1 $a Chemické listy $v S. 740 $1 210 $a Praha $c Česká společnost chemická $d 2006
    541
    1-
    $a Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise $z eng
    610
    0-
    $a mayonnaise
    610
    0-
    $a oil content
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a sensory characteristics
    610
    0-
    $a texture
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0092665 $a Míková $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.