Počet záznamů: 1
Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz
SYS 0053880 LBL 01754^^^^^2200325^^^450 005 20240103183646.5 100 $a 20070531d m y slo 03 ba 101 0-
$a cze 102 $a CZ 200 1-
$a Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz 215 $a 1 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0082410 $1 011 $a 0009-2770 $e 1213-7103 $1 200 1 $a Chemické listy $v S. 740 $1 210 $a Praha $c Česká společnost chemická $d 2006 541 1-
$a Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise $z eng 610 0-
$a mayonnaise 610 0-
$a oil content 610 0-
$a rheology 610 0-
$a sensory characteristics 610 0-
$a texture 700 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0092665 $a Míková $b K. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1