Počet záznamů: 1  

Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem

  1. 1.
    SYSNO ASEP0031565
    Druh ASEPK - Konferenční příspěvek (lokální konf.)
    Zařazení RIVStať ve sborníku
    NázevOvocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
    Překlad názvuFruit-vegetables juices preserved by high pressure
    Tvůrce(i) Houška, M. (CZ)
    Strohalm, J. (CZ)
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Gabrovská, D. (CZ)
    Průchová, J. (CZ)
    Gřesová, P. (CZ)
    Loučková, K. (CZ)
    Fiedlerová, V. (CZ)
    Paulíčková, I. (CZ)
    Winterová, R. (CZ)
    Zdroj.dok.Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. - Praha : VÚPP Praha, 2005 / Holasová M. ; Fiedlerová V. ; Špicner J. - ISBN 80-86909-01-8
    s. 1-7
    Poč.str.7 s.
    AkceSymposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./
    Datum konání23.05.2005-25.05.2005
    Místo konáníSkalský Dvůr
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovafruit ; vegetables juice ; preservation ; high pressure
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEPQF3287 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011)
    AnotaceByly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu.
    Překlad anotaceThe fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity.
    PracovištěÚstav výzkumu globální změny
    KontaktNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Rok sběru2006
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.