Počet záznamů: 1
Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
- 1.
SYSNO ASEP 0031565 Druh ASEP K - Konferenční příspěvek (lokální konf.) Zařazení RIV Stať ve sborníku Název Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem Překlad názvu Fruit-vegetables juices preserved by high pressure Tvůrce(i) Houška, M. (CZ)
Strohalm, J. (CZ)
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Gabrovská, D. (CZ)
Průchová, J. (CZ)
Gřesová, P. (CZ)
Loučková, K. (CZ)
Fiedlerová, V. (CZ)
Paulíčková, I. (CZ)
Winterová, R. (CZ)Zdroj.dok. Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. - Praha : VÚPP Praha, 2005 / Holasová M. ; Fiedlerová V. ; Špicner J. - ISBN 80-86909-01-8
s. 1-7Poč.str. 7 s. Akce Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./ Datum konání 23.05.2005-25.05.2005 Místo konání Skalský Dvůr Země CZ - Česká republika Typ akce EUR Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova fruit ; vegetables juice ; preservation ; high pressure Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEP QF3287 GA MZe - Ministerstvo zemědělství CEZ AV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011) Anotace Byly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu. Překlad anotace The fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity. Pracoviště Ústav výzkumu globální změny Kontakt Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Rok sběru 2006
Počet záznamů: 1