Počet záznamů: 1  

Přechytávací past na sedimentující seston

  1. 1.
    SYSNO ASEP0583397
    Druh ASEPP1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Zařazení RIVF - Výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor)
    Poddruh RIVUžitný vzor
    NázevPřechytávací past na sedimentující seston
    Překlad názvuCatch trap for sedimenting seston
    Tvůrce(i) Borovec, Jakub (BC-A) RID
    Rok vydání2023
    Forma vydáníTištěná - P
    Vlastník vzoruBiologické centrum AV ČR, v. v. i.
    Datum udělení vzoru25.04.2023
    Číslo vzoru37014
    Lic. popl.Z - Poskytovatel licence nepožaduje v některých případech licenční poplatek
    VyužitíA - Pouze udělený (dosud nevyužívaný) patent nebo patent využívaný jeho vlastníkem
    Využití jiným subjektemP - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
    Kód vydavatele patentuCZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague
    Jazyk dok.cze - čeština
    Klíč. slovasettling seston flux ; fresh particles ; seston composition
    Vědní obor RIVDA - Hydrologie a limnologie
    Obor OECDWater resources
    CEPQK22020179 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    Institucionální podporaBC-A - RVO:60077344
    AnotacePřínos přechytávací pasti na sedimentující seston podle navrženého technického řešení spočívá zejména v tom, že umožňuje zachycení dostatečného množství sedimentujícího materiálu v krátkém čase pro analýzu, zejména díky velkému záchytnému povrchu.
    Překlad anotaceThe benefit of the sediment trap according to the proposed technical solution is mainly that it allows the trapping of a sufficient amount of sedimentary material in a short time for analysis, especially due to the large trapping surface.
    PracovištěBiologické centrum (od r. 2006)
    KontaktDana Hypšová, eje@eje.cz, Tel.: 387 775 214
    Rok sběru2024
    Elektronická adresahttps://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037014.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.