Počet záznamů: 1  

Protease-bound structure of Ricistatin provides insights into the mechanism of action of tick salivary cystatins in the vertebrate host

  1. 1.
    SYSNO0580493
    NázevProtease-bound structure of Ricistatin provides insights into the mechanism of action of tick salivary cystatins in the vertebrate host
    Tvůrce(i) Martins, Larissa Almeida (BC-A) RID, ORCID
    Buša, Michal (UOCHB-X) [230/23]
    Chlastáková, A. (CZ)
    Kotál, Jan (BC-A) RID, ORCID
    Beránková, Z. (CZ)
    Stergiou, N. (DE)
    Jmel, Mohamed Amine (BC-A) RID, ORCID
    Schmitt, E. (DE)
    Chmelař, J. (CZ)
    Mareš, Michael (UOCHB-X) [230/23] RID, ORCID
    Kotsyfakis, Michalis (BC-A) RID, ORCID
    Korespondující/seniorMareš, Michael - Korespondující autor
    Kotsyfakis, Michalis - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Cellular and Molecular Life Sciences. Roč. 80, č. 11 (2023)
    Číslo článku339
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA19-07247S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    EF16_019/0000759 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    EF16_019/0000729 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    LTAUSA19109 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaBC-A - RVO:60077344 ; UOCHB-X - RVO:61388963
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova ray crystal-structure * sialostatin-l * functional expression * cysteine cathepsins * mammalian legumain * ixodes-scapularis * inhibitors * stefin * generation * peptidase * Ixodes ricinus * Tick saliva * Cystatins * Protease inhibition * Protein structure * Host-parasite interactions
    Spolupracující instituce Ústav organické chemie a biochemie, v. v. i. (Česká republika)
    URLhttps://link.springer.com/article/10.1007/s00018-023-04993-4
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0349268
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.