Počet záznamů: 1  

Application of new state-of-the-art HG-ICP-MS/MS methods for (sub)ppt speciation analysis of some less studied TCEs (Ge, Sb and Te) in natural waters

  1. 1.
    SYSNO ASEP0578716
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevApplication of new state-of-the-art HG-ICP-MS/MS methods for (sub)ppt speciation analysis of some less studied TCEs (Ge, Sb and Te) in natural waters
    Tvůrce(i) Filella, M. (CH)
    Matoušek, Tomáš (UIACH-O) RID, ORCID
    García Figueroa, Adrian (UIACH-O)
    Barešová, Magdalena (UH-J) RID, ORCID, SAI
    Prokopová, Michaela (UH-J) ORCID, RID, SAI
    Pivokonský, Martin (UH-J) SAI, ORCID, RID
    Celkový počet autorů6
    Zdroj.dok.ISEAC 41 : International Conferences on Environmental & Food Monitoring. -, 2023
    S. 108-108
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníOnline - E
    AkceInternational Conferences on Environmental & Food Monitoring /41./
    Datum konání20.11.2023 - 24.11.2023
    Místo konáníAmsterdam
    ZeměNL - Nizozemsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovatellurium ; germanium ; antimony
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    Obor OECDAnalytical chemistry
    Vědní obor RIV – spolupráceÚstav pro hydrodynamiku - Analytická chemie, separace
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715 ; UH-J - RVO:67985874
    AnotaceThe development of advanced methods based on the hydride generation (HG) technique, combined with state-of-the-art ICP-MS/MS was presented, capable of ultra-trace analysis of Te, Ge and Sb at levels found in natural systems. Examples of interesting results obtained by the new methods applied to natural waters of proven chemistry from drinking water reservoirs were shown.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2024
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.