Počet záznamů: 1  

Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview

  1. 1.
    SYSNO0572088
    NázevPerspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview
    Tvůrce(i) Sushytskyi, Leonid (MBU-M)
    Synytsya, A. (CZ)
    Čopíková, J. (CZ)
    Lukáč, Pavol (MBU-M) ORCID, RID
    Rajsiglová, Lenka (MBU-M) ORCID
    Tenti, Paolo (MBU-M) ORCID
    Vannucci, Luca (MBU-M) RID, ORCID
    Korespondující/seniorSynytsya, A. - Korespondující autor
    Vannucci, Luca - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Foods. Roč. 12, č. 6 (2023). - : MDPI
    Číslo článku1121
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LX22NPO5102 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova cereal beta-D-glucans * oats * molecular weight * glycaemia * immunity * microbiome * cancer
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická (Česká republika)
    Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)
    URLhttps://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1121
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0342915
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    foods-12-01121.pdf0855.7 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.