Počet záznamů: 1
Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview
- 1.
SYSNO 0572088 Název Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview Tvůrce(i) Sushytskyi, Leonid (MBU-M)
Synytsya, A. (CZ)
Čopíková, J. (CZ)
Lukáč, Pavol (MBU-M) ORCID, RID
Rajsiglová, Lenka (MBU-M) ORCID
Tenti, Paolo (MBU-M) ORCID
Vannucci, Luca (MBU-M) RID, ORCIDKorespondující/senior Synytsya, A. - Korespondující autor
Vannucci, Luca - Korespondující autorZdroj.dok. Foods. Roč. 12, č. 6 (2023). - : MDPI Číslo článku 1121 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LX22NPO5102 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova cereal beta-D-glucans * oats * molecular weight * glycaemia * immunity * microbiome * cancer Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická (Česká republika)
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)URL https://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1121 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0342915 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup foods-12-01121.pdf 0 855.7 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1