Počet záznamů: 1  

Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview

  1. 1.
    Sushytskyi, Leonid - Synytsya, A. - Čopíková, J. - Lukáč, Pavol - Rajsiglová, Lenka - Tenti, Paolo - Vannucci, Luca
    Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview.
    Foods. Roč. 12, č. 6 (2023), č. článku 1121. E-ISSN 2304-8158
    Obor OECD: Oncology
    Impakt faktor: 5.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1121
    https://hdl.handle.net/11104/0342915
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.