Počet záznamů: 1  

Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part

  1. 1.
    0552182 - ÚIACH 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Horká, Marie - Šalplachta, Jiří - Karásek, Pavel - Roth, Michal
    Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part.
    Food Chemistry. Roč. 377, MAY (2022), č. článku 131986. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00742S; GA MV(CZ) VI04000062
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: capillary electrophoretic methods * adhesion of milk protein allergens
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 8.8, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup

    This study describes a method for on-line concentration of milk proteins from large sample volumes using combination of transient isotachophoresis (tITP) and micellar electrokinetic chromatography (MEKC) in fused silica capillary with an inner roughened part. The tITP/MEKC method was further combined with capillary isoelectric focusing (CIEF) for on-line concentration, separation, identification and sensitive determination of proteins in skimmed milk.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0327320

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0552182.pdf34.1 MBAutorský preprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.