Počet záznamů: 1  

Cultured Microalgae for the Food Industry

  1. 1.
    SYSNO0547568
    NázevCulturing of microalgae for food applications
    Tvůrce(i) Torzillo, Giuseppe (MBU-M)
    Zittelli, G.C. (IT)
    Benavides, A. M. S. (CR)
    Ranglová, Karolína (MBU-M) ORCID
    Masojídek, Jiří (MBU-M) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Cultured Microalgae for the Food Industry, Current and potential applications. S. 1-48. - Amsterdam : Elsevier, 2021 / Lafarga T. ; Acien G.
    ISBN9780128210802
    Druh dok.Část monografie, knihy (kapitola)
    Grant 727874, XE - země EU
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Microalgae * outdoor cultures * environmental factors * culture monitoring * microalgal legislation
    Spolupracující instituce Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128210802000022
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0323779
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.