Počet záznamů: 1
In-bone protein digestion followed by LC-MS/MS peptide analysis as a new way towards the routine proteomic characterization of human maxillary and mandibular bone tissue in oral surgery
- 1.
SYSNO 0545929 Název In-bone protein digestion followed by LC-MS/MS peptide analysis as a new way towards the routine proteomic characterization of human maxillary and mandibular bone tissue in oral surgery Tvůrce(i) Hynek, R. (CZ)
Michalus, I. (CZ)
Cejnar, P. (CZ)
Šantrůček, J. (CZ)
Seidlová, S. (CZ)
Kučková, Š. (CZ)
Sázelová, Petra (UOCHB-X) [940/94] RID, ORCID
Kašička, Václav (UOCHB-X) [940/94] RID, ORCIDKorespondující/senior Hynek, R. - Korespondující autor
Kašička, Václav - Korespondující autorZdroj.dok. Electrophoresis. Roč. 42, č. 23 (2021), s. 2552-2562. - : Wiley Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA18-02597S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UOCHB-X - RVO:61388963 Jazyk dok. eng Země vyd. DE Klíč.slova in-bone protein digestion * LC-MS/MS * mandibular bone * maxillary bone * oral surgery * peptide mapping Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Česká republika)
Univerzita Karlova (Česká republika)URL https://doi.org/10.1002/elps.202100211 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0322537
Počet záznamů: 1