Počet záznamů: 1  

In-bone protein digestion followed by LC-MS/MS peptide analysis as a new way towards the routine proteomic characterization of human maxillary and mandibular bone tissue in oral surgery

  1. 1.
    SYSNO0545929
    NázevIn-bone protein digestion followed by LC-MS/MS peptide analysis as a new way towards the routine proteomic characterization of human maxillary and mandibular bone tissue in oral surgery
    Tvůrce(i) Hynek, R. (CZ)
    Michalus, I. (CZ)
    Cejnar, P. (CZ)
    Šantrůček, J. (CZ)
    Seidlová, S. (CZ)
    Kučková, Š. (CZ)
    Sázelová, Petra (UOCHB-X) [940/94] RID, ORCID
    Kašička, Václav (UOCHB-X) [940/94] RID, ORCID
    Korespondující/seniorHynek, R. - Korespondující autor
    Kašička, Václav - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Electrophoresis. Roč. 42, č. 23 (2021), s. 2552-2562. - : Wiley
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA18-02597S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUOCHB-X - RVO:61388963
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.DE
    Klíč.slova in-bone protein digestion * LC-MS/MS * mandibular bone * maxillary bone * oral surgery * peptide mapping
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Česká republika)
    Univerzita Karlova (Česká republika)
    URLhttps://doi.org/10.1002/elps.202100211
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0322537
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.