Počet záznamů: 1  

Redox geochemistry of the red ‘orthoceratite limestone’ of Baltoscandia: Possible linkage to mid-Ordovician palaeoceanographic changes

  1. SYS0542527
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103225819.3
    014
      
    $a 85106313858 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000659165600010 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.sedgeo.2021.105934 $2 DOI
    100
      
    $a 20210520d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Redox geochemistry of the red ‘orthoceratite limestone’ of Baltoscandia: Possible linkage to mid-Ordovician palaeoceanographic changes
    215
      
    $a 16 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257589 $1 011 $a 0037-0738 $e 1879-0968 $1 200 1 $a Sedimentary geology $v Roč. 420, July 2021 (2021) $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a Marine red beds
    610
      
    $a Early diagenesis
    610
      
    $a Redox gradients
    610
      
    $a Laser ablation ICP-MS
    610
      
    $a Sea-level changes
    610
      
    $a Carbon isotope geochemistry
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015112 $a Bábek $b O. $y CZ $4 070 $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0311897 $a Kumpan $b T. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0409400 $a Calner $b M. $y SE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0316173 $a Šimíček $b D. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0046755 $a Frýda $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0237655 $a Holá $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0203768 $a Ackerman $b Lukáš $p GLU-S $i Oddělení geologických procesů $j Department of geological processes $w Department of Geological Processes $4 070 $T Geologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0409401 $a Kolková $b K. $y CZ $4 070
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0037073821000865 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.