Počet záznamů: 1  

Evaluation of stainless steel AISI 316Ti corner joints quality produced by tungsten inert gas welding

  1. 1.
    SYSNO ASEP0538825
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevEvaluation of stainless steel AISI 316Ti corner joints quality produced by tungsten inert gas welding
    Tvůrce(i) Botková, Dominika (UGN-S)
    Botko, F. (SK)
    Mitalová, Z. (SK)
    Simkulet, V. (SK)
    Šomšák, M. (SK)
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.TEM Journal - Technology, Education, Management, Informatics. - : Association for Information Communication Technology Education and Science - ISSN 2217-8309
    Roč. 9, č. 4 (2020), s. 1475-1479
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníOnline - E
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.RS - Srbsko
    Klíč. slovawelding ; stainless steel ; welding current ; hardness ; quality
    Vědní obor RIVJR - Ostatní strojírenství
    Obor OECDMechanical engineering
    Způsob publikováníOpen access
    Institucionální podporaUGN-S - RVO:68145535
    UT WOS000596297300020
    EID SCOPUS85098188257
    DOI10.18421/TEM94-20
    AnotaceWelding is one of the most common ways of creating permanent joints in various industries. It is important to constantly look for ways to increase the quality of welds and look for optimal conditions to achieve a quality joint. The presented article is focused on the evaluation of the quality of weldments made of AISI 316Ti material created by TIG technology with additional material and without additional material. The parameter that changed was the welding current. HV hardness measurements and macroscopic weld evaluation were used to evaluate the quality of the welded joint.
    PracovištěÚstav geoniky
    KontaktLucie Gurková, lucie.gurkova@ugn.cas.cz, Tel.: 596 979 354
    Rok sběru2021
    Elektronická adresawww.temjournal.com/content/94/TEMJournalNovember2020_1475_1479.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.