Počet záznamů: 1  

Genetics and Biotechnology

  1. 1.
    FLAD, V., YOUNG, D., SEPPÄLÄ, S., HOOKER, C., YOUSSEF, N., PODMIRSEG, S.M., NAGLER, M., REILLY, M., LI, Y., FLIEGEROVÁ, Kateřina, CHENG, Y., GRIFFITH, G. W., ELSHAHED, M. S., SOLOMON, K. V., O´MALLEY, M. A., THEODOROU, M. K. The Biotechnological Potential of Anaerobic Gut Fungi. In: BENZ, J. P., SCHIPPER, K., eds. Genetics and Biotechnology. The Mycota. II. Chem: Springer, 2020, s. 413-437. ISBN 978-3-030-49923-5. Dostupné z: doi: 10.1007/978-3-030-49924-2_17.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.