Počet záznamů: 1
Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
- 1.0497294 - ÚCHP 2019 GB eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Topiař, Martin - Cerhová, Marie - Zachová, Zdeňka - Sajfrtová, Marie
Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
Journal of Chromatography and Separation Techniques. London: Conference Series IIc LTD, 2018, s. 48. Conference Series. ISBN N. ISSN 2157-7064.
[International Conference and Expo on Separation Techniques /9./. Zurich (CH), 13.09.2018-14.09.2018]
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: wine industry * extraction techniques * chemical composition
Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
https://www.omicsonline.org/ArchiveJCGST/separation-techniques-2018-proceedings-tracks.php
This work was focused on combination of several extraction techniques suitable for the isolation of polyphenols (resveratrol, viniferins) from wine marc, stems and wood with South Moravia origin.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289850
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22018091911330.pdf 3 393.5 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1