Počet záznamů: 1  

High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products

  1. 1.
    SYSNO0489005
    NázevHealth active components in fruit/vegetable juices treated by high pressure
    Tvůrce(i) Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok. High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products. S. 105-115. - Boca Raton : Taylor and Francis, 2018 / Houška M. ; Marques da Silva F. V.
    ISBN978-1-4987-3902-3
    Druh dok.Část monografie, knihy (kapitola)
    Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEK-B - RVO:86652079
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova hydrogen * microbial activity * healthy important components * vegetable juice * fruit juice
    URLhttps://www.taylorfrancis.com/books/e/9781498739030/chapters/10.1201/9781315121123-7
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0283496
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.