Počet záznamů: 1
High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products
- 1.
SYSNO 0489005 Název Health active components in fruit/vegetable juices treated by high pressure Tvůrce(i) Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI Zdroj.dok. High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products. S. 105-115. - Boca Raton : Taylor and Francis, 2018 / Houška M. ; Marques da Silva F. V. ISBN 978-1-4987-3902-3 Druh dok. Část monografie, knihy (kapitola) Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UEK-B - RVO:86652079 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova hydrogen * microbial activity * healthy important components * vegetable juice * fruit juice URL https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781498739030/chapters/10.1201/9781315121123-7 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0283496
Počet záznamů: 1