Počet záznamů: 1  

High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products

  1. SYS0489005
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215924.2
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20180417d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Health active components in fruit/vegetable juices treated by high pressure
    215
      
    $9 194 $a 11 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0489004 $1 010 $a 978-1-4987-3902-3 $1 200 1 $a High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products $v S. 105-115 $1 210 $a Boca Raton $c Taylor and Francis $d 2018 $1 702 1 $4 340 $a Houška $b M. $1 702 1 $4 340 $a Marques da Silva $b F. V.
    610
      
    $a hydrogen
    610
      
    $a microbial activity
    610
      
    $a healthy important components
    610
      
    $a vegetable juice
    610
      
    $a fruit juice
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $u https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781498739030/chapters/10.1201/9781315121123-7
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.