Počet záznamů: 1
High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products
SYS 0489005 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103215924.2 017 $2 DOI 100 $a 20180417d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a US 200 1-
$a Health active components in fruit/vegetable juices treated by high pressure 215 $9 194 $a 11 s. $c P 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0489004 $1 010 $a 978-1-4987-3902-3 $1 200 1 $a High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products $v S. 105-115 $1 210 $a Boca Raton $c Taylor and Francis $d 2018 $1 702 1 $4 340 $a Houška $b M. $1 702 1 $4 340 $a Marques da Silva $b F. V. 610 $a hydrogen 610 $a microbial activity 610 $a healthy important components 610 $a vegetable juice 610 $a fruit juice 700 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 856 $9 RIV $u https://www.taylorfrancis.com/books/e/9781498739030/chapters/10.1201/9781315121123-7
Počet záznamů: 1