Počet záznamů: 1  

Alternativní plodina parcha saflorovitá (Rhaponticum carthamoides (Willd.) Iljin) pěstování, význam, využití v ochraně rostlin

  1. 1.
    SYSNO0471333
    NázevAlternativní plodina parcha saflorovitá (Rhaponticum carthamoides (Willd.) Iljin) pěstování, význam, využití v ochraně rostlin
    Překlad názvuAlternate crop: maral root (Rhaponticum carthamoides (Willd.) Iljin) Cultivation, significance, and use in plant protection
    Tvůrce(i) Bárnet, M. (CZ)
    Pavela, R. (CZ)
    Pilař, M. (CZ)
    Mráz, J. (CZ)
    Pluhař, P. (CZ)
    Vosátka, Miroslav (BU-J) ORCID
    Vyd. údaje2015
    PoddruhCertifikovaná metodika
    Int.kódParcha
    Technické parametryč.j. 68439/2015-MZE-17221
    Ekonomické parametryZavedení metodických postupů uvedených v metodice do praxe nepředstavuje pro uživatele nutnost pořízení nové techniky nebo zavedení technologických postupů, které by nebyly běžně dostupné v zemědělských provozech. Ekonomický přínos pro uživatele metodiky je přímo závislý na způsobu realizace produkované drogy, případně získaných extraktů nebo využití ve vlastních provozech. Lze ho odhadnout na jednotky až desítky tisíc korun na jeden hektar porostu parchy saflorovité.
    Číselná identifikaceč.j. 68439/2015-MZE-17221
    Označení certifik. orgánuOdbor rostlinných komodit MZe Praha, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000
    Datum certifikace výsledku16.12.2015
    Druh dok.Uplatněná certifikovaná metodika
    Grant TE01020080 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaBU-J - RVO:67985939
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova maral root * cultivation * plant protection
    Spolupracující instituce Agra Group a.s. (Česká republika)
    URLhttp://www.ibot.cas.cz/cs/vedecka-cinnost/dalsi-vystupy/
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0268805
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    certifikovaná metodika leuzea 16.04.22.doc18963.1 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.