Počet záznamů: 1  

Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes

  1. 1.
    0461595 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Pytel, R.
    Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes.
    Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. ISSN 0032-5791. E-ISSN 1525-3171
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.908, rok: 2016
    http://ps.oxfordjournals.org/

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261296
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.