Počet záznamů: 1
Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes
- 1.0461595 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Pytel, R.
Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes.
Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. ISSN 0032-5791. E-ISSN 1525-3171
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 1.908, rok: 2016
http://ps.oxfordjournals.org/
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261296
Počet záznamů: 1