Počet záznamů: 1  

Atlas of Protein Hydration

  1. 1.
    SYSNO ASEP0452202
    Druh ASEPL4 - Software
    Zařazení RIVR - Software
    NázevAtlas of Protein Hydration
    Tvůrce(i) Černý, Jiří (BTO-N) RID, ORCID
    Biedermannová, Lada (BTO-N) RID, ORCID
    Schneider, Bohdan (BTO-N) RID, ORCID
    Rok vydání2014
    Int.kódwebatlas_hydratace
    Technické parametrywebsite, html, css, javascript, JSmol applet
    Ekonomické parametrytypový projekt
    Název vlastníkaBiotechnologický ústav AV ČR, v. v. i.
    IČ vlastníka86652036
    Využ. jiným subjektemP - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
    Požad. na licenč. popl.N - Poskytovatel licence nepožaduje licenční poplatek
    Číselná identifikace57/2015
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vlastníkaCZ - Česká republika
    Klíč. slovaprotein hydration ; structural biology ; X-ray crystallography ; Interaction energy ; quantum chemistry
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    Vědní obor RIV – spolupráceBiofyzika
    CEPGPP205/12/P729 GA ČR - Grantová agentura ČR
    ED1.1.00/02.0109 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaBTO-N - RVO:86652036
    AnotaceThe website provides information on the hydration of amino acid residues in different conformational states in X-ray crystal structures and their visualization in a Jmol applet. The positions and probabilities of the hydration sites were derived from the analysis of of a non-redundant set of 2818 high resolution protein crystal structures from the Protein Data Bank, as described in Biedermannova et al, Acta Cryst. D 2015. For each hydration site the interaction energy was also calculated at the level of DFT-D (RI-TPSS/TZVP augmented with empirical dispersion term) with the solvation effects described using COSMO.
    PracovištěBiotechnologický ústav
    KontaktMonika Kopřivová, Monika.Koprivova@ibt.cas.cz, Tel.: 325 873 700
    Rok sběru2016
    Elektronická adresahttp://www.dnatco.org/atlas
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.