Počet záznamů: 1  

Optically and electronically active diamond-silicon photonic structures: state and outlooks

  1. 1.
    SYSNO ASEP0391799
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevOptically and electronically active diamond-silicon photonic structures: state and outlooks
    Tvůrce(i) Ondič, Lukáš (FZU-D) RID, ORCID
    Dohnalová, Kateřina (FZU-D) RID, ORCID
    Kůsová, Kateřina (FZU-D) RID, ORCID
    Cibulka, Ondřej (FZU-D) RID
    Ledinský, Martin (FZU-D) RID, ORCID, SAI
    Babchenko, Oleg (FZU-D) RID, ORCID
    Kromka, Alexander (FZU-D) RID, ORCID, SAI
    Rezek, Bohuslav (FZU-D) RID, ORCID
    Pelant, Ivan (FZU-D) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Proceedings of the International Workshop on Diamond Nanotechnology and Science Progress - DINAS 2011. - Prague : Institute of Physics ASCR, 2012 / Rezek B. ; Kromka A. - ISBN 978-80-260-1593-2
    Rozsah strans. 18-19
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceInternational Workshop on Diamond Nanotechnology and Science Progress
    Datum konání15.06.2011-17.06.2011
    Místo konáníPrague
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovananocrystalline diamond ; photonic crystal ; photoluminescence
    Vědní obor RIVBM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    CEPKAN400100701 GA AV ČR - Akademie věd
    IAA101120804 GA AV ČR - Akademie věd
    KJB100100903 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z10100521 - FZU-D (2005-2011)
    AnotaceWe have prepared the photonic crystal at the top of the nanocrystalline diamond layer. We have obtained the effective extraction of diamond intrinsic photoluminescence via leaky modes. We have shown the simulation of optical gain enhancement in the photonic crystal.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.