Počet záznamů: 1  

The Changes in Chemical Composition of Fine PM between 1994 and 2010 at Rural Background Site Košetice, Czech Republic

  1. 1.
    SYSNO ASEP0384935
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevThe Changes in Chemical Composition of Fine PM between 1994 and 2010 at Rural Background Site Košetice, Czech Republic
    Tvůrce(i) Schwarz, Jaroslav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Havránek, Vladimír (UJF-V) RID, SAI, ORCID
    Krejčí, R. (SE)
    Tunved, P. (SE)
    Swietlicki, E. (SE)
    Ždímal, Vladimír (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.European Aerosol Conference Handbook, Posters Session C. - - : -, 2012
    Rozsah stranp93
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníflash disc - flash disc
    AkceEuropean Aerosol Confrernce EAC 2012
    Datum konání02.09.2012-07.09.2012
    Místo konáníGranada
    ZeměES - Španělsko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.ES - Španělsko
    Klíč. slovaPM2.5 ; elemental composition ; time trend
    Vědní obor RIVDI - Znečištění a kontrola vzduchu
    CEPGA205/09/2055 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP209/11/1342 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858 ; UJF-V - RVO:61389005
    AnotaceElemental and ionic compositions of PM2.5 were measured daily at rural backround site Košetice that is located about 80 km SE from Prague, Czech Republic. The Košetice site is a part of EMEP, ACTRIS, and GAW networks. The measurement was carried out from October 2009 till October 2010. The samples were taken using a sequential sampler Leckel equipped with PM2.5 inlet at 2.3m3/h. TEFLO filters were used. The samples were analysed using ion chromatography for water soluble ions and by PIXE, PESA and RBS methods to determine content of up to 40 elements.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.