Počet záznamů: 1  

Conditional analysis of the instantaneous wall friction during by-pass transition of rough wall boundary layer

  1. 1.
    SYSNO ASEP0384359
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevConditional analysis of the instantaneous wall friction during by-pass transition of rough wall boundary layer
    Tvůrce(i) Hladík, Ondřej (UT-L) RID
    Jonáš, Pavel (UT-L) RID
    Mazur, Oton (UT-L) RID
    Uruba, Václav (UT-L) RID, ORCID
    Zdroj.dok.The 15th International Conference on Fluid Flow Technologies. - Budapest : Budapest University of Technology and Economics, 2012 / Vad J. - ISBN 978-963-08-4587-8
    Rozsah strans. 963-970
    Poč.str.8 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceInternational Conference on Fluid Flow Technologies /15./
    Datum konání04.09.2012-07.09.2012
    Místo konáníBudapest
    ZeměHU - Maďarsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.HU - Maďarsko
    Klíč. slovaby-pass transition ; conditional analysis of the wall friction ; CTA ; rough wall boundary layer ; transitional intermittency factor
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEPGAP101/12/1271 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUT-L - RVO:61388998
    AnotaceThe transitional intermittency was investigated in zero pressure gradient boundary layers developing on plate covered with sand paper (grits 60). The free stream mean velocity was 5 m/s and the free stream turbulence level was either natural 0.3 percent or it was risen up to 3 percent by means of two squared mesh plane grids generating the dissipation lenth parameter 3.8 mm or 33.4 mm respectively. The results are compared with those received in the smooth wall boundary layer
    PracovištěÚstav termomechaniky
    KontaktMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.