Počet záznamů: 1
HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth
- 1.
SYSNO 0327357 Název HPLC-fluorescence detection method for determination of key intermediates of the lincomycin biosynthesis in fermentation broth Překlad názvu Stanovení klíčových prekurzorů linkomycinu v kultivačním médiu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí Tvůrce(i) Kameník, Zdeněk (MBU-M) RID, ORCID
Kopecký, J. (CZ)
Marečková, M. (CZ)
Ulanová, Dana (MBU-M)
Novotná, Jitka (MBU-M)
Pospíšil, Stanislav (MBU-M) RID
Olšovská, Jana (MBU-M)Zdroj.dok. Analytical and Bioanalytical Chemistry. Roč. 393, 6-7 (2009), s. 1779-1787. - : Springer Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA204/05/0616 GA ČR - Grantová agentura ČR IAA6020410 GA AV ČR - Akademie věd 2B08064 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. DE Klíč.slova Lincomycin precursors * o-Phthaldialdehyde * Fluorescence detection Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0174191
Počet záznamů: 1