Počet záznamů: 1
Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads
- 1.
SYSNO 0319517 Název Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads Překlad názvu Závislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek Tvůrce(i) Dostálová, J. (CZ)
Štern, Petr (UH-J)
Seifert, P. (CZ)
Panovská, Z. (CZ)
Pokorný, J. (CZ)Zdroj.dok. Oils, fats and lipids in the 3rd millenium. S. 539-539. - Athens : Euro Fed Lipid, 2008 Konference Euro Fed Lipid Congress /6./, Athens, 07.09.2008-10.09.2008 Druh dok. Abstrakt Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. IT Klíč.slova lower energy spreads * rheological analysis * sensory analysis Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0168639
Počet záznamů: 1