Počet záznamů: 1  

Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads

  1. 1.
    SYSNO0319517
    NázevRelation between the texture and flavor acceptability of fat spreads
    Překlad názvuZávislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek
    Tvůrce(i) Dostálová, J. (CZ)
    Štern, Petr (UH-J)
    Seifert, P. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Oils, fats and lipids in the 3rd millenium. S. 539-539. - Athens : Euro Fed Lipid, 2008
    Konference Euro Fed Lipid Congress /6./, Athens, 07.09.2008-10.09.2008
    Druh dok.Abstrakt
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.IT
    Klíč.slova lower energy spreads * rheological analysis * sensory analysis
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0168639
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.