Počet záznamů: 1  

Improved Preparation of Beta-D-ManNAc-(1-4)-D-Glc and Beta-d-TalNAc-(1-4)-D-Glc Disaccharides and Evaluation of Their Activating Properties on the Natural Killer Cells NKR-P1 and CD69 Receptors

  1. SYS0311284
    LBL
      
    02972^^^^^2200397^^^450
    005
      
    20240103190340.2
    014
      
    $a 000257077100003 $2 WOS
    017
      
    $a 10,1080/07328300802030845 $2 DOI
    100
      
    $a 20090527d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Improved Preparation of Beta-D-ManNAc-(1-4)-D-Glc and Beta-d-TalNAc-(1-4)-D-Glc Disaccharides and Evaluation of Their Activating Properties on the Natural Killer Cells NKR-P1 and CD69 Receptors
    215
      
    $a 16 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256900 $1 011 $a 0732-8303 $e 1532-2327 $1 200 1 $a Journal of Carbohydrate Chemistry $v Roč. 27, č. 3 (2008), s. 156-171 $1 210 $c Taylor & Francis
    541
    1-
    $a Vylepšená příprava Beta-D-ManNAc-(1-4)-D-Glc a Beta-d-TalNAc-(1-4)-D-Glc disacharidů a stanovení jejich aktivačních vlastností vůči aktivačním receptorům NK buněk NKR-P1 a CD69 $z cze
    610
    0-
    $a reductions
    610
    0-
    $a nkr-p1 receptor
    610
    0-
    $a nk cells
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0241917 $a Attolino $b E. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0241918 $a Bonaccorsi $b F. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0241919 $a Catelani $b G. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0241920 $a D'Andrea $b F. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0051751 $a Křenek $b Karel $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104423 $a Bezouška $b Karel $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104590 $a Křen $b Vladimír $p MBU-M $w Laboratory of Biotransformation $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.