Proceedings of the XIVth international congress on rheology. - Soul : The Korean Society of Rheology, 2004 / Lee J.W. ; Lee S.J.
- ISBN 89-950057-5-0
Rozsah stran
s. fb18/1-fb18/3
Poč.str.
3 s.
Akce
International congress on rheology /14./
Datum konání
22.08.2004-27.08.2004
Místo konání
Soul
Země
KP - Korejská lid. dem. republika
Typ akce
WRD
Jazyk dok.
eng - angličtina
Země vyd.
KP - Korejská lid. dem. republika
Klíč. slova
psychorheology ; multiphase emulsion systems ; measurement
Vědní obor RIV
BK - Mechanika tekutin
CEP
IAA2060902 GA AV ČR - Akademie věd
KSK2067107 GA AV ČR - Akademie věd
CEZ
AV0Z2060917 - UH-J
Anotace
Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards