Počet záznamů: 1  

Psychorheology of multiphase emulsion systems

  1. 1.
    SYSNO ASEP0104398
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevPsychorheology of multiphase emulsion systems
    Překlad názvuPsychoreologie vícefázových emulzních systémů
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok.Proceedings of the XIVth international congress on rheology. - Soul : The Korean Society of Rheology, 2004 / Lee J.W. ; Lee S.J. - ISBN 89-950057-5-0
    Rozsah strans. fb18/1-fb18/3
    Poč.str.3 s.
    AkceInternational congress on rheology /14./
    Datum konání22.08.2004-27.08.2004
    Místo konáníSoul
    ZeměKP - Korejská lid. dem. republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.KP - Korejská lid. dem. republika
    Klíč. slovapsychorheology ; multiphase emulsion systems ; measurement
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEPIAA2060902 GA AV ČR - Akademie věd
    KSK2067107 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z2060917 - UH-J
    AnotaceTartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards
    PracovištěÚstav pro hydrodynamiku
    KontaktSoňa Hnilicová, hnilicova@ih.cas.cz, Tel.: 233 109 003
    Rok sběru2005

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.