Počet záznamů: 1
Yeast Vitality Determination Based on NAD(P)H Measurement during Aerobic-Anaerobic Transition.
- 1.
SYSNO 0091614 Název Yeast Vitality Determination Based on NAD(P)H Measurement during Aerobic-Anaerobic Transition. Aut.údaje aut. M. Kuřec, Gabriela Kuncová, T. Brányik Překlad názvu Stanovení vitality kvasnic na základě měření NAD(P)H v průběhu aerobně-anaerobního přechodu. Tvůrce(i) Kuřec, M. (CZ)
Kuncová, Gabriela (UCHP-M) RID, SAI
Brányik, T. (CZ)Zdroj.dok. Kvasný průmysl. s. 295. - Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s., 2007 Konference Pivovarsko sladařské dny /22./, Praha, 01.11.2007-02.11.2007 Druh dok. Konferenční příspěvek (tuzemská konf.) Grant OC 121 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika CEZ AV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova nad(p)h measurement * aerobic-anaerobic transition Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0152165
Počet záznamů: 1