Počet záznamů: 1  

Yeast Vitality Determination Based on NAD(P)H Measurement during Aerobic-Anaerobic Transition.

  1. 1.
    SYSNO0091614
    NázevYeast Vitality Determination Based on NAD(P)H Measurement during Aerobic-Anaerobic Transition.
    Aut.údajeaut. M. Kuřec, Gabriela Kuncová, T. Brányik
    Překlad názvuStanovení vitality kvasnic na základě měření NAD(P)H v průběhu aerobně-anaerobního přechodu.
    Tvůrce(i) Kuřec, M. (CZ)
    Kuncová, Gabriela (UCHP-M) RID, SAI
    Brányik, T. (CZ)
    Zdroj.dok. Kvasný průmysl. s. 295. - Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s., 2007
    Konference Pivovarsko sladařské dny /22./, Praha, 01.11.2007-02.11.2007
    Druh dok.Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Grant OC 121 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova nad(p)h measurement * aerobic-anaerobic transition
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0152165
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.