Počet záznamů: 1  

High pressure and foods -fruit/vegetable juices

  1. 1.
    SYSNO ASEP0045532
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevHigh pressure and foods -fruit/vegetable juices
    Překlad názvuVysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy
    Tvůrce(i) Houška, M. (CZ)
    Strohalm, J. (CZ)
    Kocurová, K. (CZ)
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Fiedlerová, V. (CZ)
    Holasová, M. (CZ)
    Gabrovská, D. (CZ)
    Paulíčková, I. (CZ)
    Zdroj.dok.Journal of Food Engineering. - : Elsevier - ISSN 0260-8774
    Roč. 77, č. 3 (2006), s. 386-398
    Poč.str.13 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovahigh-pressure pasteurisation ; Foods ; Broccoli juice
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEPQF3287 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z60870520 - UEK-B (2005-2011)
    AnotaceTesting stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.
    PracovištěÚstav výzkumu globální změny
    KontaktNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Rok sběru2007
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.