Počet záznamů: 1  

Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system

  1. 1.
    SYSNO ASEP0024494
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevVitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
    Překlad názvuVitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci
    Tvůrce(i) Hollerová, I. (CZ)
    Sigler, Karel (MBU-M) RID
    Kadlecová, J. (CZ)
    Šrogl, J. (CZ)
    Zdroj.dok.Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
    Roč. 51, č. 1 (2005), s. 3-7
    Poč.str.5 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovapitching yeasts ; acidification power ; stress resistance
    Vědní obor RIVEE - Mikrobiologie, virologie
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    AnotacePhysiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production
    PracovištěMikrobiologický ústav
    KontaktEliška Spurná, eliska.spurna@biomed.cas.cz, Tel.: 241 062 231
    Rok sběru2006
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.