Počet záznamů: 1
Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
- 1.
SYSNO ASEP 0024494 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system Překlad názvu Vitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci Tvůrce(i) Hollerová, I. (CZ)
Sigler, Karel (MBU-M) RID
Kadlecová, J. (CZ)
Šrogl, J. (CZ)Zdroj.dok. Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
Roč. 51, č. 1 (2005), s. 3-7Poč.str. 5 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova pitching yeasts ; acidification power ; stress resistance Vědní obor RIV EE - Mikrobiologie, virologie CEZ AV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011) Anotace Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production Pracoviště Mikrobiologický ústav Kontakt Eliška Spurná, eliska.spurna@biomed.cas.cz, Tel.: 241 062 231 Rok sběru 2006
Počet záznamů: 1