Počet záznamů: 1  

Temperature-Dependent Kinetics of Grape Seed Phenolic Compounds Extraction: Experiment and Model

  1. 1.
    0387689 - ÚCHP 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Bucic´-Kojic´, A. - Sovová, Helena - Planinic´, M. - Tomas, S.
    Temperature-Dependent Kinetics of Grape Seed Phenolic Compounds Extraction: Experiment and Model.
    Food Chemistry. Roč. 136, 3-4 (2013), s. 1136-1140. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: kinetics modelling * temperature * grape seed
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 3.259, rok: 2013

    The kinetics of a batch solid–liquid extraction of total phenolic compounds from milled grape seed using 50% ethanol at temperatures (25–80 C) was studied. A new model includig the concept of broken and intact cells and a linear equilibrium at the solid–liquid interface was developed. Both equilibrium partition coefficient and effective diffusion coefficient were temperature-dependent.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0220392

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0387689_IR.pdf54.4 MBAutorský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.