Počet záznamů: 1  

Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner)

  1. 1.
    0575447 - ÚIACH 2024 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Pluháčková, H. - Kudláčková, Barbora - Svojanovská, Lenka - Roth, Michal - Bradáčová, M. - Bjelková, M.
    Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner).
    Plant Foods for Human Nutrition. Roč. 78, č. 4 (2023), s. 691-697. ISSN 0921-9668. E-ISSN 1573-9104
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: Silybum marianum L. * silymarin complex * row width
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 4, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup

    The aim of the present study was to evaluate the impact of growing technology on the quality of milk thistle production including yield parameters, environmental effect of the extraction process as well as determination of silymarin complex components and antioxidant properties.
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345232

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0575447.pdf1750.9 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.