Počet záznamů: 1
Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner)
- 1.0575447 - ÚIACH 2024 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Pluháčková, H. - Kudláčková, Barbora - Svojanovská, Lenka - Roth, Michal - Bradáčová, M. - Bjelková, M.
Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner).
Plant Foods for Human Nutrition. Roč. 78, č. 4 (2023), s. 691-697. ISSN 0921-9668. E-ISSN 1573-9104
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: Silybum marianum L. * silymarin complex * row width
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 4, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
The aim of the present study was to evaluate the impact of growing technology on the quality of milk thistle production including yield parameters, environmental effect of the extraction process as well as determination of silymarin complex components and antioxidant properties.
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345232
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0575447.pdf 1 750.9 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1