Počet záznamů: 1  

Origin and transformation of organic aerosol at three background sites in Central Europe

  1. 1.
    0573520 - ÚCHP 2024 eng A3 - Přednáška/prezentace nepublikovaná
    Lhotka, Radek - Pokorná, Petra - Vodička, Petr - Zíková, Naděžda - Ondráček, Jakub - Mbengue, Saliou - Aurora, S. - Poulain, L. - Herrmann, H. - Schwarz, Jaroslav - Ždímal, Vladimír
    Origin and transformation of organic aerosol at three background sites in Central Europe.
    [EGU General Assembly 2023 online. Vienna, 23.04.2023-28.04.2023]
    Způsob prezentace: Prezentace
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2018122; GA MŠMT(CZ) EF16_013/0001315; GA ČR(CZ) GC20-08304J
    GRANT EU: European Commission(XE) 871115 - ACTRIS IMP
    Grant ostatní: DFG(DE) 431895563
    Institucionální podpora: RVO:67985858 ; RVO:86652079
    Klíčová slova: organic aerosol * three background sites * air quality protection
    Obor OECD: Meteorology and atmospheric sciences; Meteorology and atmospheric sciences (UEK-B)
    https://meetingorganizer.copernicus.org/EGU21/EGU21-10166.html

    Measurements of non-refractory PM1 (NR-PM1) were simultaneously performed during winter (1st February – 10th March) and summer (1st July – 20th August) 2021 at three background sites, National Atmospheric Observatory Košetice (N 49°35′, E 15°05′; 534 m a.s.l.) and Frýdlant (N 50°94′, E 15°07′; 366 m a.s.l.) in Czech Republic, and Melpitz (N 51°32', E 12°56'; 86 m a.s.l.) in Germany. Each site was equipped with an Aerosol Mass Spectrometer: a ToF- Aerosol Chemical Speciation Monitor (ToF-ACSM) at Košetice, a Compact Time-of-Flight Aerosol Mass Spectrometer C-ToF-AMS) at Frýdlant, and a High-Resolution Time-of-Flight Aerosol Mass Spectrometer (HR-ToF-AMS) at Melpitz.
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343956

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22023071213001.pdf3277.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.