Počet záznamů: 1  

Software pro odhad výskytu rizikových faktorů s potenciálním vlivem na výnos zemědělských plodin

  1. 1.
    0572475 - ÚVGZ 2024 RIV CZ cze L4 - Software
    Mišurec, J. - Tomíček, J. - Lukeš, Petr - Klem, Karel - Zlotý, A.
    Software pro odhad výskytu rizikových faktorů s potenciálním vlivem na výnos zemědělských plodin.
    [Software for estimating the occurrence of risk factors with potential impact on crop yield.]
    Interní kód: SS01020397-V1 ; 2022
    Technické parametry: analýza aktuálního stavu porostů
    Ekonomické parametry: potenciální vliv na výnos
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) SS01020397; GA MŠMT(CZ) LM2018123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: crop yields * remote sensing * software * time series * iot
    Obor OECD: Remote sensing
    https://www.cleverfarm.ag/cs/agritas/

    Software pro odhad výskytu rizikových faktorů s potenciálním vlivem na výnos zemědělských plodin bude založen na integrované analýze popisu aktuálního stavu porostů (a jeho vývoje v čase) a jejich vnějších podmínek (zjišťovaných prostřednictvím sítě IoT senzorů). Výstupem software bude pravidelně aktualizovaná datová vrstva indikující aktuální riziko poškození resp. napadení porostů v důsledku přítomnosti studovaných rizikových faktorů.

    The software for estimating the occurrence of risk factors with a potential impact on crop yield will be based on an integrated analysis of the description of the current state of crops (and their evolution over time) and their external conditions (detected through a network of IoT sensors). The output of the software will be a regularly updated data layer indicating the current risk of crop damage or infestation due to the presence of the studied risk factors.
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343134

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SS01020397-V1.pdf32.2 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.