Počet záznamů: 1  

KRIK-1: Cricket Flour Certified Reference Material, National Research Council of Canada, doi: 10.4224/crm.2023.krik-1

  1. 1.
    0570941 - ÚIACH 2024 CA eng O - Ostatní výsledky
    LeBlanc, K. L. - Grinberg, P. - Nadeau, K. - Le, P. M. - Gajdosechova, Z. - Brophy, C. - Pihillagawa Gedara, I. - Yang, L. - Simon, A. - Palmer, C. - Cauduro, V. H. - Soares, C. S. L. - Mello, P. A. - Flores, E. M. M. - Sim, R. - Pétursdóttir, Á. H. E. - Raab, A. - Feldmann, J. - Musil, Stanislav - Matoušek, Tomáš - Kubachka, K. - Wolle, M. - Wozniak, B. - Springer, S. - Gürleyük, H. - Meija, J. - Mester, Z.
    KRIK-1: Cricket Flour Certified Reference Material, National Research Council of Canada, doi: 10.4224/crm.2023.krik-1.
    2023
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: Canadian reference material * high-protein material
    Obor OECD: Analytical chemistry
    https://doi.org/10.4224/crm.2023.krik-1

    KRIK-1 is a cricket flour Certified Reference Material (CRM) from the National Research Council Canada (NRC) with information on total trace element and species content, as well as nutritional data listed in Supplementary datasheet. A unit of KRIK-1 consists of approximately 18 grams of cricket flour in an amber glass vial.
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342279

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0570941.pdf2351.8 KBAutorský preprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.