Počet záznamů: 1  

Mikrobiologická analýza a identifikace organismů v produktech z mladého kokosu

  1. 1.
    0552136 - MBÚ 2022 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Palyzová, Andrea - Marešová, Helena
    Mikrobiologická analýza a identifikace organismů v produktech z mladého kokosu.
    [Microbial analysis and identification of organisms in products from young cocco.]
    Praha: Wild & Coco s.r.o., 2021. 18 s.
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: microorganism * coco * fermantation * microbiome
    Obor OECD: Microbiology

    Spolupráce byla zaměřena na izolaci a identifikaci bakteriálních kmenů v produktech z mladých kokosů, porovnání jejich mikrobiálních profilů a sledování stability v průběhu doby spotřeby. Výrobky z řady Yoguardů a Keefirů obsahují vysoce funkční probiotické bakterie a probiotické kvasinky. Mezi hlavní v jogurtech a keefirech obsažené mikroorganismy patří Lactobacillus, Streptococcus, Enterococcus, Lactococcus, Leuconococcus, Saccharomyces

    The collaboration focused on the isolation and identification of bacterial strains in young coconut products, the comparison of their microbial profiles and the monitoring of stability over time. Yoguard and Keefir products contain highly functional probiotic bacteria and probiotic yeasts. The main microorganisms contained in yoghurts and keefires include Lactobacillus, Streptococcus, Enterococcus, Lactococcus, Leuconococcus, Saccharomyces.
    The main microorganisms contained in yoghurts and keefires include Lactobacillus, Streptococcus, Enterococcus, Lactococcus, Leuconococcus, Saccharomyces.











    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0327290

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.