Počet záznamů: 1  

Potravinová bezpečnost a udržitelnost v globálním rámci

  1. 1.
    0536446 - FLÚ 2021 RIV cze U - Uspořádání akce
    Krejčík, Jiří - Hřibová, Eva - Hanzlová, Radka - Kolářová, Marta
    Potravinová bezpečnost a udržitelnost v globálním rámci.
    [Food security and sustainability in global context.]
    [On-line, 18.11.2020-18.11.2020, (W-CST 8/0)]
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/15; AV ČR(CZ) StrategieAV21/8
    Program: StrategieAV; StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:67985955 ; RVO:61389030 ; RVO:68378025
    Klíčová slova: food security * self-reilance * sustainable lifestyle * food culture * secularism
    Obor OECD: Philosophy, History and Philosophy of science and technology; Biochemistry and molecular biology (UEB-Q); Sociology (SOU-Z)

    Online workshop se zaměřil na aktuální téma zdrojů potravinové bezpečnosti a jejich zemědělské a společenské souvislosti. Téma bylo prezentováno v rámci interdisciplinární spolupráce mezi experimentální botanikou a společenskými vědami.

    The online workshop focused on the current topic of sources of food security and their agricultural and social contexts. The topic was presented as a part of the interdisciplinary cooperation between experimental botany and social sciences.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314355

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.