Počet záznamů: 1  

Dědictví tradičních kvalitních piv v zemích Visegradské čtyřky

  1. 1.
    0506464 - SOÚ 2020 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Fiala, J. - Šmogrovičová, D. - Kun-Farkas, G. - Kordialik-Bogacka, E. - Vinopal, Jiří
    Dědictví tradičních kvalitních piv v zemích Visegradské čtyřky.
    [The Heritage of Traditional Superior Beers from the Visegrad Group Countries.]
    Kvasný průmysl. Roč. 63, č. 2 (2017), s. 46-51. ISSN 0023-5830
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: beer * evaluation * consumer test
    Obor OECD: Sociology
    Způsob publikování: Open access
    https://kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201702-0001_dedictvi_tradicnich_kvalitnich_piv_v_zemich_visegradske_ctyrky.php

    Článek se zabývá výsledky spotřebitelského testu, který proběhl v zemích Visegradské čtyřky v dubnu 2016, a kterého se účastnilo celkem 320 respondentů. Test potvrdil oblíbenost regionálních piv ze zemí Visegradské čtyřky, zejména oblibu piv se středním extraktem původní mladiny kolem 11,5 až 12,0 hm. %, se střední až vyšší hořkostí, s vyšší plností, s vyšším řízem a se středním obsahem alkoholu.

    The article presents outputs of the consumer test with total 320 participants held in the countries of the Visegrad Group (Visegrad Four) in April 2016. The test confirmed the popularity of regional beers, particularly those with a medium original wort extract (about 11.5 to 12.0 % wt), with medium to high bitterness, high body-fullness, high carbonation and medium alcohol content.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0297694

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Vinopal a kol_Kvasny prumysl_2017.pdf0360.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.