Počet záznamů: 1  

iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting

  1. 1.
    0503811 - ÚIACH 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Strouhalová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting.
    Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Roč. 41, 17-18 (2018), s. 998-1003. ISSN 1082-6076. E-ISSN 1520-572X
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: barley * HPLC SEC separation * malting process * mass spectrometry
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 0.987, rok: 2018
    Způsob publikování: Omezený přístup

    The present work was undertaken to evaluate the effect of malting processing on the barley proteins. The relationship between the protein pattern of barley grains and malt was investigated by combination of HPLC SEC separation with MS.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0295601

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0503811_IR.pdf11.1 MBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.