Počet záznamů: 1
iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting
- 1.0503811 - ÚIACH 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Strouhalová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting.
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Roč. 41, 17-18 (2018), s. 998-1003. ISSN 1082-6076. E-ISSN 1520-572X
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: barley * HPLC SEC separation * malting process * mass spectrometry
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 0.987, rok: 2018
Způsob publikování: Omezený přístup
The present work was undertaken to evaluate the effect of malting processing on the barley proteins. The relationship between the protein pattern of barley grains and malt was investigated by combination of HPLC SEC separation with MS.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0295601
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0503811_IR.pdf 1 1.1 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1