Počet záznamů: 1
Stredoveké hrady na Slovensku. Život, kultúra, spoločnost
- 1.0487725 - HÚ 2018 RIV SK cze M - Část monografie knihy
Dvořáčková-Malá, Dana
Strava technologie vaření (nejen) na středověkých hradech.
[Cooking technology (not only) in medieval castles.]
Stredoveké hrady na Slovensku. Život, kultúra, spoločnost. Bratislava: Veda, 2017 - (Dvořáková, D.), s. 151-165. ISBN 978-80-224-1608-5
Institucionální podpora: RVO:67985963
Klíčová slova: Cooking * Middle Ages * Castle
Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Studie pojednává o kvalitě stravy a technologii vaření ve středověku, a to na základě písemných pramenů i archeologického výzkumu.
The study deals with the quality of diet and technology of the cooking in the Middle Ages, based on the written sources and the archaeological research.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0282360
Počet záznamů: 1