Počet záznamů: 1  

Direct speciation analysis of arsenic in wine, beer and apple juice by hydride generation- cryotrapping- atomic absorption spectrometry

  1. 1.
    0475581 - ÚIACH 2018 IT eng A - Abstrakt
    Fajgarová, Aneta - Matoušek, Tomáš
    Direct speciation analysis of arsenic in wine, beer and apple juice by hydride generation- cryotrapping- atomic absorption spectrometry.
    CSI XL – IX EMSLIBS. Book of Abstracts. 2017. s. 464-464.
    [Colloquium Spectroscopicum Internationale /40./ and Euro-Mediterranean Symposium on LIBS /9./. 11.06.2017-16.06.2017, Pisa]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LH15174
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: speciation analysis * arsenic * beverages
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Development and validation of simple method for arsenic speciation analysis in beverages.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272262

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0475581.pdf1749.5 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.